Parafoam Insulation NBS

Op zoek naar een uitzonderlijke isolatieoplossing die voor uitstekende thermische en akoestische prestaties zorgt? DL Chemicals introduceert Parafoam Isolatie NBS, een spuitbaar PU pistoolschuim voor isolatie- en reparatieprojecten.

Geschikt voor isolatie van gebouwen, voertuigen en schepen. Ideaal voor het isoleren van moeilijk bereikbare plaatsen en oneffen en gebogen oppervlaktes, zoals leidingen, vaten, tanks, zolders, kelders, garagedeuren, containers, deuren, plafonds. 

  • Dankzij de dichte, consistente en flexibele celstructuur biedt Parafoam Insulation NBS uitstekende thermische en akoestische prestaties. Zeg vaarwel tegen temperatuurschommelingen en geluidsoverlast!

  • Consistent & snel: de sprayapplicator maakt het ontzettend makkelijk en efficiënt om PU-schuim in een brede laag aan te brengen. Maatwerk is mogelijk door het vrij kiezen van de laagdikte. 

  • Duurzaam & veelzijdig: Het uitgehard schuim is bestand tegen water, UV-stralen en slijtage. Het blijft flexibel en wordt niet bros.